top of page

Portfolio

#Kunstlicht 

Zwart-wit foto’s met kleurrijke schijnwerpers of kleurenfoto’s waarin de kleur in kaders is onttrokken? In de serie #kunstlicht mag ik lekker spelen met mijn foto's en werp ik nieuw licht op mijn immense fotoarchief! 

IMG_0790.jpg

Ik ben plaatjesverzamelaar. Mijn verzameling bevat duizenden foto's van beelden die ik ooit vast legde omdat 'iets' mij triggerde. Veel plaatjes belandden in mijn archief en bleef daar. Ongezien. 

Tot nu! Want ik ben met veel plezier weer door mijn foto’s gegaan. Opnieuw ontdekt waarom ik deze plaatjes moest verzamelen. De schoonheid van de kleuren gezien. Want mijn foto’s zijn, op wat uitzonderingen na, allemaal in kleur. Niet dat ik niet van stijlvolle zwart-wit fotografie houd, maar mijn plaatjes houden gewoon beter in kleur. Om dit te illustreren zet ik ze nu tegen een zwart-witte achtergrond in de kleurrijke spotlights: dat ze in #Kunstlicht mogen shinen! 

Vijf plaatjes van #Kunstlicht hebben al de hoofdrol gevonden in een in eigen beheer uitgegeven kaartenlijn op duurzaam papier. En PostNL-zegels! 
 
De kaarten en zegels zijn te koop op aanvraag.
bottom of page